Jäseneksi

Toimintamme vaatii pääasiassa jäsenistön intoa ja halua osallistua sekä yhdessä tekemistä, mutta myös jonkin verran rahaa mm. vetäjäpalkkioihin ja tiedottamiseen. Yhdistyksen pääasiallinen tulonlähde on jäsenmaksut.

Helpoin tapa liittyä HYMY ry:n jäseneksi on täyttää alla oleva lomake ja lähettää se eteenpäin. Käsittelemme jäsenhakemuksen mahdollisimman pian. HUOM! Jäsenmaksusta lähetämme erillisen laskun ilmoittamaanne sähköpostiosoitteeseen tai vaihtoehtoisesti kirjepostilla kotiosoitteeseen. Kun jäsenmaksunne on kirjautunut yhdistyksen tilille, teillä on myös pääsy yhdistyksen jäsensivuille.

 

HYMY ry jäsenmaksu vuodelle 2024 on 20 euroa.

 

HYMY ry edustamien liittojen jäsenmaksut vuodelle 2024:

Autismiliitto ry 10 euroa, ADHD-liitto ry  9 euroa, Aivoliitto ry  7,50 euroa

 

Jäsenmaksua maksettaessa viitekenttään kirjoitettava ehdottomasti jäsenen nimi (esim. Miina Malli).

Liittokohtaisella maksulla saa ko. liiton julkaisun (Autismiliiton jäsenille Autismi-lehti) noin 4 kertaa vuodessa sekä alennusta osallistumismaksuista liittojen järjestämiin koulutuksiin. Liitot voivat tarjota jäsenillleen myös muita jäsenetuja yhteistyössä yhteistyökumppaneiden kanssa. 

HUOM! Ko. liittoihin voi kuulua vain jonkin jäsenyhdistyksen kautta!

 

Jos ette halua käyttää alla olevaa lomaketta jäsenhakemukseen, jäseneksi liittyjän tiedot (nimi, osoite, sähköpostiosoite, liitot) on lähetettävä jäsenrekisterin ylläpitäjälle sähköpostilla hymyry.jasen(*)gmail.com. (Sähköpostiosoitteissa korvaa (*) @-merkillä.)

 

Kannatusjäsenellä ei ole äänioikeutta yhdistyksen vuosikokouksessa Jos haluatte yksityishenkilönä tai yrityksenä tukea tärkeää toimintaamme, niin helpoin tapa on maksaa vuotuinen kannatusjäsenmaksu.

Hymy ry kannatusjäsenmaksu vuodelle 2024 on 50 euroa.

 

Kannatusjäsenmaksu maksetaan tilille Nordea FI48 2047 1800 1788 80.

Viestikenttään nimi ja summa (esim. Lailan Laulu Oy 50e).

 

TERVETULOA HYMYILEVÄÄN JOUKKOOMME!

 

JÄSENHAKEMUS

*
*
*
HALUAN LIITTYÄ HYMY RY:N JÄSENEKSI
SEKÄ SAMALLA KUULUA SEURAAVIIN LIITTOIHIN
(RASTI (x) HALUTTUUN RUUTUUN)

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.